Ημερομηνία

Share:

Μαζί με τον πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη σε περιοδεία στο Ωραιόκαστρο

Σχετικά

Σε περιοδεία στο Ωραιόκαστρο βρέθηκε την προ-παραμονή των Χριστουγέννων ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μαζί με την Κωνσταντίνα Αδάμου βουλευτή Β´Θεσσαλονίκης ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, άλλους βουλευτές και στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος από τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης όπου περπάτησαν στην κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου, στην Λεωφόρο Δημοκρατίας.

ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε σε καταστήματα, αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα με καταστηματάρχες και καταναλωτές και στις συζητήσεις που είχε κυριάρχησαν τα προβλήματα από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

Σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες και ατελέσφορες, γιατί παίρνονται με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη και όχι με το βλέμμα στραμμένο στα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Εμείς προτείνουμε πολιτικές όχι προεκλογικού χαρακτήρα, αλλά μόνιμες σταθερές, σοσιαλδημοκρατικές επιλογές», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης και συνέχισε λέγοντας ότι το κόστος ζωής είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και οι μισθοί από τους χαμηλότερους. Οι προτάσεις του στα μόνιμα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας ήρθαν να προστεθούν νέα προβλήματα λόγω της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης για αυτό χρειαζόμαστε μόνιμες επιλογές, τόνισε και εξήγησε: «Και εμείς προτείνουμε όχι πολιτικές προεκλογικού χαρακτήρα όπως αυτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά μόνιμες σταθερές, σοσιαλδημοκρατικές επιλογές, όπως σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Δηλαδή: Ένα νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους που περνούν πάρα πολύ δύσκολα. Αύξηση του κατώτατου μισθού. Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, μία απόφαση που έχουν πάρει πολλά ευρωπαϊκά κράτη. Ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος δημόσιας Υγείας και δημόσιας Παιδείας ώστε να αποκλιμακωθούν οι ανελαστικές δαπάνες, που κάνουν πολύ δύσκολη την καθημερινότητα κάθε ελληνικού νοικοκυριού. Και, βέβαια, πολιτικές που αφορούν τον έλεγχο της αγοράς. Δυστυχώς υπάρχει εκτεταμένη αισχροκέρδεια. Γι’ αυτό πρέπει να υπάρχουν εντατικοί έλεγχοι στην αγορά, ώστε να παταχθεί και έτσι οι Έλληνες πολίτες να ζουν με χαμηλότερο κόστος ζωής και όχι κάποιοι πονηροί να εκμεταλλεύονται εις βάρος των πολλών αυτή την οικονομική κρίση»

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στην αγορά του Ωραιοκάστρου, ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και τα στελέχη που τον συνόδευαν άκουσαν τα κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ωραιοκάστρου και έπειτα από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να ψάλουν το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Ιησού.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε τη δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά, στην Ευκαρπία. Η Κωνσταντίνα Αδάμου, ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και τα στελέχη του κόμματος συνομίλησαν για περισσότερες από δύο ώρες με τους ωφελούμενους, παιδιά και γονείς της κοινωνικής δομής και ενημερώθηκαν για τις πολυθεματικές υπηρεσίες – δράσεις της Παιδικής Ομπρέλας που απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και παιδιά όλων των ηλικιών.

“Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι χαρά, αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο και πρωτίστως στα παιδιά!!”

Κωνσταντίνα Αδάμου – Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν. Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

#κάλαντα

#πρόεδρος

#πασοκ

#ωραιόκαστρο

#χριστούγεννα

#δημοτικο

#σχολειο

#φιλαρμονική

#παιδική_ομπρέλα