Ημερομηνία

Share:

Συνάντηση με το δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη για την ελλιπή αστυνόμευση και τις εργασίες στο οδόστρωμα

Σχετικά

Πριν μέρες η κ. Αδάμου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη κ.Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στο δημαρχείο Πανοράματος για να συζητήσουν φλέγοντα ζητήματα του Δήμου.

Το πρώτο ζήτημα που έθιξε, τονίζοντας τη μείζονα σημασία του, είναι η ελλιπής αστυνόμευση στην περιοχή του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Τον ενημέρωσε ότι έχει πάει το θέμα στη Βουλή και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πιέζοντας για ορθή στελέχωση στο υποστελεχωμένο τμήμα της Πυλαίας, καθώς επίσης και για επαναλειτουργία του τμήματος στο Πανόραμα, το οποίο λειτουργεί μόνο ο σταθμός από το 2017.

Επιπλέον, μετά από συνάντηση με τον διοικητή της αστυνομίας στην Πυλαία η κ. Αδάμου ενημερώθηκε για τον ακριβή αριθμό υποστελέχωσης, καθώς και για τις ελλείψεις του τμήματος.

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τάχθηκε σύμμαχος σε όλη αυτήν την προσπάθεια άσκησης πίεσης προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβεβαιώνοντας ότι θα προχωρήσει και ο ίδιος σε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για να ασκήσει περαιτέρω πίεση προς τη σωστή κατεύθυνση επαρκούς αστυνόμευσης.

Το δεύτερο μείζον ζήτημα που έθεσε η κ. Αδάμου αφορά

στην «αναγκαιότητα επίσπευσης των εργασιών του οδοστρώματος, ώστε οι πολίτες να κυκλοφορούν με ασφάλεια στους δρόμους του δήμου», όπως συγκεκριμένα επισήμανε και συνέχισε λέγοντας πως

«Ο δήμος οφείλει να προβεί στην άμεση επιδιόρθωση του οδοστρώματος, το οποίο ακόμη και στις κεντρικές οδούς του Δήμου, έχει «κοπεί» παράλληλα με τη ροή των οχημάτων και αυτό ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες, καθιστώντας τις καθημερινές μετακινήσεις τους όχι μόνο χρονοβόρες αλλά και πολύ επικίνδυνες, μετρώντας ήδη ένα δυστύχημα και πολλά ατυχήματα».

Ο δήμαρχος την διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει επιδιορθωθεί το οδόστρωμα, αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλα τα έργα του αποχετευτικού συστήματος.

Στο τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης χάρισε στην κ. Αδάμου το Λεύκωμα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, το οποίο εμπεριέχει ιστορικά στοιχεία για κάθε περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ερώτηση μου προς τον Υπουργό στο παρακάτω λινκ.

#δήμος_πυλαίας_χορτιάτη

#πυλαία#πανόραμα#χορτιατης

#κωνσταντινα_αδαμου#βουλή

#δήμος_πυλαίας_χορτιάτη

#πυλαία#πανόραμα#χορτιατης

#κωνσταντινα_αδαμου#βουλή