Ημερομηνία

Share:

Βράβευση μαθητών Δήμου Βόλβης

Σχετικά

Δίπλα στις μαθήτριες και στους μαθητές του Δήμου Βόλβης που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, παρευρέθηκε η Κωνσταντίνα Αδάμου, βουλευτής Β´ Θεσσαλονίκης, ώστε να τους συγχαρεί και να συμμετέχει ενεργά στη βράβευση τους που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ δήμου Βόλβης στο αμφιθέατρο του Σταυρού.

Η κ. Αδάμου συνεχάρη τους επιτυχόντες και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους με μία ευχή: «να είναι ανοιχτοί οι ορίζοντές τους και να θυμούνται πάντοτε τις αξίες που τους έχουν μεταλαμπαδεύσει η οικογένειά τους και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους. Οι αξίες αυτές να τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή, όπου κι εάν βρίσκονται, οπουδήποτε κι αν φτάσουν!»

Στη συνέχεια η βουλευτής απένειμε βραβείο  στον επικεφαλής του προσωπικού του κέντρου πληροφόρησης του φορέα διαχείρισης λιμνών Κορώνειας και Βόλβης που εδρεύει στην Απολλωνία και ξεναγεί σχολεία από όλη τη Μακεδονία στις όμορφες γωνιές της λίμνης Βόλβης και των Μακεδονικών Τεμπών.

«Η καλλιέργεια του πνεύματος και η επαφή με τη φύση είναι η βάση πάνω στην οποία οικοδομείται με αξίες το μέλλον όλου του κόσμου. Και το μέλλον της κοινωνίας μας είναι τα παιδιά μας, η νεολαία μας!»