Ημερομηνία

Share:

Δήλωση της Κωνσταντίνας Αδάμου με αφορμή τις νέες αποχωρήσεις από το ΜέΡΑ25

Σχετικά

Κωνσταντίνα Αδάμου:

23 Ιουλίου 2021,
στην επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας μας ανεξαρτητοποιήθηκα, για αξιακούς λόγους, από το κόμμα με το οποίο συμπορεύτηκα 2,5 χρόνια, επειδή οι συμπεριφορές και οι τακτικές της ηγεσίας και μιας κλίκας ελίτ του κόμματος καταπατούσαν διαρκώς αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν έκαναν πράξη όσα εξαγγέλλονταν προεκλογικά και στις απαρχές ίδρυσης του κομματος.
Μετά από εμένα, αλλά και προηγουμένως, αποχώρησαν από το Μέρα25 και άλλα στελέχη που διαπίστωσαν τα ίδια με μένα.
Όταν εγώ ανεξαρτητοποιήθηκα και έκανα λόγο για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και πρακτικές μέσα στο κόμμα, με κατηγόρησαν και εμένα (όπως και άλλες/ους) για υστεροβουλία και προσωπικές βλέψεις.


Στις 8 Μαρτίου 2022
στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ανεξαρτητοποιήθηκε και η συνάδελφος μου βουλευτής, και πρώην συνοδοιπόρος στο Μερα25, Αγγελική Αδαμοπούλου, κάνοντας λόγω για ελίτ και δημοκρατικό έλλειμμα μέσα στο κόμμα.

Οι λόγοι σχεδόν πάντα είναι κοινοί.
Και όμως δεν υπάρχει ακόμη διάθεση αυτοκριτικής και επαναξιολόγησης συμπεριφορών και πρακτικών που ακολουθούν.
Νομίζω πως μπορούμε πλέον να πούμε μετά βεβαιότητος ότι δεν μπορεί κάποιος να ελπίζει σε οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό το κόμμα.


Τελικά, ακόμη και το πιο κακόπιστο και γεμάτο καχυποψία βλέμμα ,νομίζω ότι πλέον μπορεί να δει την αλήθεια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.efsyn.gr/politiki/antipoliteysi/335398_o-k-baroyfakis-antimetopizei-mera25-os-bilaeti