Ημερομηνία

Share:

Στο Τριάδι της Θέρμης για το πολιτικό μνημόσυνο του Γεωργίου Κουγιάμη και την ονοματοδοσία του ΔΑΚ

Σχετικά

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Γιώργο Κουγιάμη που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Θέρμης, συμμετείχε η Αδάμου Κωνσταντίνα Βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Τον Γιώργο Κουγιάμη που διετέλεσε επί 12 χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης (1983-1994) καθώς και πρώτος δήμαρχος του δήμου Θέρμης (1995-1998) τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών καθώς και πλήθος κόσμου από την περιοχή ως ελάχιστο φόρο τιμής για το σπουδαίο έργο το οποίο επιτέλεσε.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Θέρμης, κατά την εκδήλωση δώθηκε το όνομα του Γιώργο Κουγιάμη στο Κλειστό Γυμναστήριο Θέρμης καθώς και στην οδό Θέρμης -Τριαδίου.

“Αποχαιρετήσαμε τον Γιώργο Κουγιάμη, τον πρώτο Δήμαρχο του Δήμου Θέρμης σε ένα πολιτικό μνημόσυνο που διοργάνωσε ο Δήμος Θέρμης.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο που αποφάσισαν την ονοματοδοσία της οδού Θέρμης -Τριαδίου σε οδό «Γ. Κουγιάμη» καθώς επίσης και του Κλειστού Γυμναστηρίου της Θέρμης, ως ένδειξη τιμής για τη μνήμη του και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Το έργο του και οι αξίες του για κοινωνική ευημερία ας είναι πυξίδα για όλους μας.”

Κωνσταντίνα Αδάμου

#κουγιαμης

#θέρμη

#οδος

#δημος

#αδαμου

#Αδαμου_ΠΑΣΟΚ