Ημερομηνία

Share:

H Βουλευτής Κωνστανίνα Αδάμου σχολιάζει την επικαιρότητα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Βεργίνα TV

Σχετικά

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, τοποθετούμαι για πολλά ζητήματα της επικαιρότητας #πολεμος #ζελενσκι #ακριβεια, συζητώντας με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

«Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι ένα τεράστιο εργαλείο στα χέρια της κυβέρνησης, όμως η κυβέρνηση επιλέγει να μην το αξιοποιήσει προς τη σωστή κατεύθυνση και για το καλό των πολλών, αλλά για τους λίγους. Είναι αδιανόητο να μη λαμβάνονται μέτρα στήριξης της μεσαίας και της μικρομεσαίας οικογένειας και των νέων ανθρώπων».

«Αύξηση του κατώτατου μισθού εδώ και τώρα για να μπορούν οι πολίτες να ανταπεξέλθουν στις τόσο υψηλές ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα πρώτης ανάγκης και στα καύσιμα».

«Η κυβέρνηση δε στηρίζει του νέους και τα νέα ζευγάρια, παρ όλο που το δημογραφικό πρόβλημα είναι τεράστιο».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για το θέμα που έφερα στη Βουλή για τα αδικαιολόγητα τέλη εισόδου στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης και τις επιπτώσεις που έχουν αυτά στις τιμές των λαχανικών για τους εμπόρους και εν συνεχεία για τους καταναλωτές. Για την αναγκαιότητα κατάργησης αυτού του τέλους έχω καταθέσει ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου στα αρμόδια υπουργεία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη ΕΔΩ:

#επικαιροτητα. #βεργινα #πολεμος #ζελενσκι #ακριβεια #λαχαναγορα #αδαμου_κωνσταντινα #βουλη