Ημερομηνία

Share:

Συμμετοχή της Κωνσταντίνας Αδάμου στην Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη κατά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής 

Σχετικά

Η Βουλευτής Β’ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνα Αδάμου,, συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στη Βουλή, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με  το μεγάλο σκάνδαλο της παρακολούθησης και απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε απευθυνόμενος στον Κ. Μητσοτάκη: «Αυτή η παράταξη που προσπαθήσατε να θέσετε σε ομηρία, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία. Έχετε όμως μία τελευταία οφειλή. Πριν τη διεξαγωγή των επόμενων εθνικών εκλογών ο Ελληνικός λαός χωρίς εμπόδια να έχει μάθει την αλήθεια, ώστε να αποφασίσει με αντικειμενικά κριτήρια ποια κυβέρνηση αξίζει σε αυτόν και τα παιδιά του. Να είστε σίγουρος ότι το μήνυμα θα είναι σκληρό απέναντι σε αυτές τις σκοτεινές πρακτικές.»

Κλείνοντας την ομιλία του, χειροκροτούμενος, ανέφερε: «Είναι πια ορατή σε όλους η εθνική ανάγκη για μία ισχυρή Δημοκρατική παράταξη που θα αποκαταστήσει την πίστη των πολιτών στους θεσμούς, θα διαμορφώσει συνθήκες κοινωνικής δικαιοσύνης και θα ξαναδώσει ευκαιρίες σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για να δημιουργήσουν, να προοδεύσουν, να ζήσουν με αξιοπρέπεια!»

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι δυνατοί!

@androulakisnick

#αποτηνκοινωνια_γιατηνκοινωνια

@konstantina_adamou

@pasok_74