Ημερομηνία

Share:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Κωνσταντίνα Αδάμου, άλλους βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Σχετικά

Σε περιοδεία στην Άνω Τούμπα βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μαζί με τον βουλευτή Ά Θεσσαλονίκης κ.Καστανίδη, τη βουλευτή Β´ Θεσσαλονικης, κ. Αδάμου, τον βουλευτή Χαλκιδικής κ.Πάνα και άλλα στελέχη του κόμματος από τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης. Περπατώντας σε όλη τη Λαμπράκη και έπειτα στην πλατεία δίπλα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Ανδρουλάκης σχετικά με την ακρίβεια δήλωσε: «Το κόστος ζωής έχει γίνει ανυπόφορο. Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει καταρρεύσει και χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα με μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης».

Αναφορικά με τη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα: «Η θεώρηση του κ.Μητσοτάκη ότι πάμε σε μια νέα εποχή σταθερότητας με την Τουρκία ήταν εκτός πραγματικότητας. Απέναντι στη βαθιά αναθεωρητική τακτική του Ερντογάν, που δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο, η απάντηση πρέπει να είναι σαφής και ευρωπαϊκή: Το εμπάργκο όπλων. Όποια χώρα πουλάει όπλα στην Τουρκία υπονομεύει την αλληλεγγύη και τη σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο […] πρέπει να επιβάλλουμε η Ευρώπη να έχει μια κοινή στρατηγική αποτροπής και όχι κατευνασμού της Τουρκίας».

Σε ό,τι αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε: «Είναι προφανές ότι αυτό το έργο πρέπει να προχωρήσει […] ένα έργο το οποίο θα δημιουργήσει μια ευρύτερη ανάπλαση και θα βελτιώσει τη ζωή των πολιτών και στην Τούμπα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη».

#Κωνσταντίνα_Αδάμου

#Από_την_Κοινωνία_για_την_Κοινωνία

#ΠΑΣΟΚ#Κίνημα_Αλλαγής

#Δύναμη_Ελπίδας

#νέα_γενιά

#μπροστά

#PAOK