Ημερομηνία

Share:

Κοπή πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος & Ασβεστοχωρίου

Σχετικά

Στην στην κοινοτική αίθουσα πολιτισμού Ασβεστοχωρίου βρέθηκε η Αδάμου Κωνσταντίνα Βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος.

Η φετινή κοπή της Βασιλόπιτας της ομάδας των ΕΠΠΠ έγινε πανηγυρικά στο Ασβεστοχώρι του Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, προς τιμήν των μελών της Βάσης Ετοιμότητας του Ασβεστοχωρίου.

Πριν από την κοπή βασιλόπιτας, η κυρία Αδάμου παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία της ογκολόγου κας Ζαϊρη Ελένης με θέμα “πρόληψη, θεραπείες καρκίνου κ ψυχολογική υποστήριξη” που διοργάνωσε η ομάδα των Εθελοντών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, η οποία αποτέλεσε μια καλή υπενθύμιση στην αρχή του χρόνου ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Το συγκρότημα “2 ΦΩΝΕΣ”, που πλαισίωσε την όμορφη εκδήλωση, ταξίδεψε με τη μουσική του τους παρευρισκόμενους και έδωσε μια ευχάριστη νότα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη τις τοπικής αυτοδιοίκησης, αρκετά μέλη των ομάδων Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος, συνεργάτες εθελοντές και πλήθος δημοτών απο την περιοχή.

Η κυρία Αδάμου συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιτυχή εκδήλωση και ευχήθηκε #υγεία , #ασφάλεια , #αγάπη & #αλληλεγγυη για το 2023!! Τέλος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με φίλους και πολίτες της περιοχής που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Κωνσταντίνα Αδάμου – Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

#αδαμου

#αδάμου_κωνσταντίνα

#εθελοντές

#πολιτικήπροστασία

#ασβεστοχωρι

#χορτιατης

#πανόραμα

#πυλαία

#αδαμου_πασοκ

#κοπή_πίτας