Ημερομηνία

Share:

Η Κωνσταντίνα Αδάμου στη συγκέντρωση θεσμικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά

Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνα Αδάμου, συμμετείχε στη διευρυμένη συνεδρίαση του κόμματος που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την διοργάνωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Α’ Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών των κεντρικών οργάνων και των οργανώσεων του κόμματος, εν όψη των εγκαινίων της ΔΕΘ, με βασικό θέμα την προετοιμασία της παρουσίας του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Κύριος ομιλητής ήταν ο Γραμματέας της ΚΠΕ Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Κατά τη συνεδρίαση, τα στελέχη του κόμματος τοποθετήθηκαν καταθέτοντας γνώμες και προτάσεις αναφορικά με το βασικό θέμα της παρουσίας του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στη φετινή ΔΕΘ, αλλά και για ζητήματα που απασχολούν την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη γενικότερη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

“Στην τελική ευθεία για την επίσκεψη και ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, στη Δ.Ε.Θ. την ερχόμενη Τετάρτη.

Θα είμαστε όλοι εκεί!”

Κωνσταντίνα Αδάμου

Νίκος Ανδρουλάκης

Κωνσταντίνα Αδάμου – Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Ανδρέας Σπυρόπουλος

#pasok

#kinal

#thessaloniki

#δεθ