Ημερομηνία

Share:

Η Κωνσταντίνα Αδάμου στην πανηγυρική συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων του Κινήματος για τις βουλευτικές εκλογές του 2023

Σχετικά


Στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 συμμετείχε η Αδάμου Κωνσταντίνα Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η παρουσίαση ψηφοδελτίων του Κινήματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, στις οποίες η κυρία Αδάμου θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την Ομιλία του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος τόνισε ότι “Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρισκόμαστε σε δυο διαφορετικές όχθες. Από τη μια είναι η όχθη του καθήκοντος και από την άλλη η όχθη του “όλα για την εξουσία”» και παρουσίασε στη συνέχεια παρουσίασε τους άξονες ενός πρόγραμματος δέκα προτεραιοτήτων που υπηρετούν το όραμά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

“Με αίσθημα Ευθύνης και Αγάπη για την Κοινωνία, είμαι εκ νέου υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης!

Για μια #Ελλάδα που μπορεί ξανά να οραματίζεται!

Για να ζουν οι #Έλληνες και οι #Ελληνίδες με αξιοπρέπεια.

Για την #ευημερία όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις!”

Κωνσταντίνα Αδάμου

#κεντρική_επιτροπή

#ανδρουλακης

#προεδρος

#πασοκ

#βουλευτης

#θεσσαλονίκης#αδαμου

#αδαμου_πασοκ