Ημερομηνία

Share:

Άρθρο της Κ. Αδάμου, Βουλευτή Β´ Θεσσαλονίκης στην Κυριακάτικη εφημερίδα Kontra news «Η χώρα έχει ανάγκη από τη σοσιαλδημοκρατική πολιτική του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής»

Σχετικά

«H Ελλάδα χρειάζεται μια πολιτική που να αντιμετωπίζει ρεαλιστικά και αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών και να ανοίγει νέους ορίζοντες στη νεολαία που είναι το μέλλον της κοινωνίας μας!»

«Η Κυβέρνηση αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα βασικά προβλήματα των πολιτών και έτσι η καθημερινότητα όλων μας γίνεται όλο και πιο δύσκολη, λόγω της υπέρμετρης ακρίβειας. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας με τις υψηλότερες τιμές βενζίνης στην Ευρώπη και πλέον αποτελεί την 8η πιο ακριβή χώρα στον κόσμο. Ο πληθωρισμός της είναι ο 5ος υψηλότερος στην Ευρωζώνη και οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα πολύ ακριβότερα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, διότι η κυβέρνηση επαναπαύεται στην επιδοματική πολιτική και την επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης. Είναι επιτακτική ανάγκη η χώρα να ακολουθήσει άμεσα τη σοσιαλδημοκρατική πολιτική που στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προτείνουμε, μειώνοντας τον ΦΠΑ στα τρόφιμα πρώτης ανάγκης, βάζοντας πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος και μειώνοντας τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και τον ΦΠΑ στα καύσιμα. Σε αντίθετη περίπτωση, το κράτος θα πλουτίζει στις πλάτες των πολιτών, από την υπεραπόδοση των φόρων. Μόνο τα έσοδα των φόρων που αφορούν στα καύσιμα έχουν υπερκεράσει ήδη το προϋπολογισμένο ύψος για φέτος κατά ένα δισ. ευρώ»

Αδάμου: Η χώρα έχει ανάγκη από τη σοσιαλδημοκρατική πολιτική του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής – kontranews.gr – Τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.