Ημερομηνία

Share:

Η Κωνσταντίνα Αδάμου για τον θάνατο του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια

Σχετικά

Η Κωνσταντίνα Αδάμου δήλωσε για το γεγονός:

«Σήμερα αποχαιρετήσαμε από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Έναν πολιτικό, ο οποίος, από κάθε θέση ευθύνης που κατείχε στη μεγάλη του πορεία στην ελληνική πολιτική σκηνή, απέδειξε την μαχητικότητα του και την αγάπη του για την πατρίδα. Θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου, οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν αυτός που «έσπειρε το σπόρο» της κεντρικής πολιτικής σκηνής μέσα μου. Αυτός ο σπόρος, στο πέρασμα του χρόνου, εξελίχτηκε μέσα από τη στήριξη των συμπολιτών μου, στο να κατέχω την τιμητική θέση ευθύνης της Βουλευτού του Ελληνικού Κοινοβουλίου.Θυμάμαι σα χτες τα λόγια του από τη συνάντηση μας στο Προεδρικό Μέγαρο της Γερμανίας το 2014 :

«Άνθρωποι σαν εσένα, Κωνσταντίνα, πρέπει να βγουν μπροστά, πρέπει να είναι στην Ελληνική Βουλή για να αλλάξει το σκηνικό της χώρας μας προς το καλύτερο».

Καλό ταξίδι αξιότιμε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, αυτής της Δημοκρατίας που με πάθος υπερασπίστηκες όλα τα χρόνια της ζωής σου!

Θα σε θυμόμαστε πάντοτε με σεβασμό.»