Ημερομηνία

Share:

Καλλιτεχνική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά

Σχετικά

Το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου η κυρία Αδάμου παρευρέθηκε με χαρά στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας, με αφορμή δύο θαυμάσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του ¨Καλλιτεχνικού Ιούνιου¨, στις οποίες πρωταγωνιστές ήταν οι μικροί καλλιτέχνες της περιοχής.

Μαζί με ένα ενθουσιώδες κοινό, απόλαυσε την παράσταση «Λιλιπούτειοι Χορευτές» που παρουσίασαν οι μικρές χορεύτριες και μπαλαρίνες των παιδικών τμημάτων μπαλέτου και zumba της ΚΕΠΑΠ οι οποίες και καταχειροκροτήθηκαν!

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην έκθεση ζωγραφικής των πολιτιστικών παιδικών τμημάτων Πυλαίας και θαύμασε τις υπέροχες δημιουργίες τους.

“Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής μας! Η καθαρή, αγνή και ειλικρινής ματιά τους, ρίχνει φως στις ψυχές μας! Τι καλύτερο λοιπόν από να τα ενθαρρύνουμε να εκφράζονται μέσα από την τέχνη και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Με αφορμή αυτό, καλό είναι να θυμόμαστε το μικρό παιδί που κρύβουμε κι εμείς μέσα μας και να συλλογιζόμαστε ότι καμία από τις προσπάθειές μας δεν αξίζει πραγματικά αν δεν προορίζετε για τα παιδιά!”

Κωνσταντίνα Αδάμου

#Κωνσταντίνα_Αδάμου