Ημερομηνία

Share:

Καθαρά Δευτέρα στην Πυλαία, το Πανόραμα και τα Βασιλικά

Σχετικά

«Κούλουμα» με τους δημότες του Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και των Βασιλικών έκανε η Αδάμου Κωνσταντίνα Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Στο Πανόραμα και στην συνέχεια στο Ελαιόρεμα Πυλαίας, βρέθηκε μαζί με φίλες, φίλους, οικογένεια και συνδημότες που έσπευσαν εκεί για να χαρούν τις όμορφες εκδηλώσεις, τα παραδοσιακά δρώμενα, το πέταγμα του χαρταετού αλλά και τα Σαρακοστιανά εδέσματα. Η κυρία Αδάμου συνεχάρη τον Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τα στελέχη της δημοτικής αρχής τα οποία βρέθηκαν εκεί για την άψογη διοργάνωση.

Ακόμα η Κωνσταντίνα Αδάμου δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το περίπτερο της Διασωστικής Ομάδας Θεσσαλονίκης που είχαν στήσει οι εθελοντές Πυλαίας – Χορτιάτη και αντάλλαξε μαζί τους θερμές ευχές!

Στη συνέχεια η Βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τα Βασιλικά όπου την Κ. Δευτέρα παραδοσιακά κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις. Εκεί συνάντησε κατοίκους αλλά και πολλούς επισκέπτες που έσπευσαν να συμμετέχουν στα τοπικά έθιμα της Κ. Δευτέρας που διοργάνωσε ο Δήμος Θέρμης με τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους. Επίσης συνάντησε τον δήμαρχο Θέρμης Θόδωρο Παπαδόπουλο με τον οποίο παρακάθησαν στο ίδιο τραπέζι.

“Όμορφες συναντήσεις, χαρά, χαμόγελα, χορός και πέταγμα χαρταετού (για τους μικρούς αγαπημένους της παρέας).

Καλή Σαρακοστή σε όλες και σε όλους!

Και του χρόνου με υγεία!”

Κωνσταντίνα Αδάμου

#καθαραδευτερα

#σαρακοστή

#κουλουμα

#πυλαία

#πανόραμα

#β_θεσσαλονίκης

#αδαμου_βουλευτης

#αδαμου_πασοκ

«Από την κοινωνία … για την κοινωνία!»