Ημερομηνία

Share:

Η Κ. Αδάμου στο 31ο Money Show Thessaloniki

Σχετικά

Στο 31ο #moneyshow που πραγματοποιήθηκε στη #θεσσαλονίκη, συμμετείχε η Αδάμου Κωνσταντίνα, Βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ΚΕ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο θεσμός υλοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία κάτι που καταδεικνύεται και από την παρουσία πολλών και σημαντικών εταιριών και στελεχών από διάφορους τομείς της οικονομίας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν η Πρωτογενής Παραγωγή, οι Εξαγωγές, η Πράσινη Ανάπτυξη, η Καινοτομία & η Επιχειρηματικότητα, με την συμμετοχή πλήθους στελεχών από τον χώρο των επιχειρήσεων, των επενδύσεων, της πολιτικής, αλλά και κοινωνικών και πολιτισμικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

“Στηρίζω το επιχειρηματικό πολύ-συνέδριο Money Show που δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του, ως μια από τις σημαντικότερες οικονομικές εκδηλώσεις της πόλης μας.

Ήταν μεγάλη χαρά να συναντήσω παλιούς και νέους συνεργάτες και φίλους στο Money Show Thessaloniki 2023!

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, γεμάτο με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, προβληματισμούς και λύσεις για το μέλλον του επιχειρείν που θα λειτουργήσει συνολικά προς όφελος της ελληνικής οικονομίας!”

Κωνσταντίνα Αδάμου

Κωνσταντίνα Αδάμου
#αδαμου_βουλευτης
#adamou_pasok
#αδαμου_πασοκ