Ημερομηνία

Share:

Η Κ. Αδάμου στα εγκαίνια νηπιαγωγείων στην Πυλαία

Σχετικά

Τα εγκαίνια του 4ου και του 6ου νηπιαγωγείου Πυλαίας τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνα Αδάμου. Η κυρία Αδάμου παρακολούθησε τον αγιασμό και την τελετή των εγκαινίων των νέων νηπιαγωγείων και ξεναγήθηκε στους χώρους που θα φιλοξενούνται οι μικροί μαθητές.

“«Αν σκέφτεσαι για ένα χρόνο, φύτεψε ένα σπόρο. Αν σκέφτεσαι για δέκα χρόνια φύτεψε, ένα δέντρο. Αν σκέφτεσαι για 100 χρόνια, δίδαξε ανθρώπους».

Το νηπιαγωγείο είναι πολύ σημαντικό, γιατί από το νηπιαγωγείο τα παιδιά παίρνουν τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Εύχομαι στους μικρούς μας φίλους να έχουν όμορφες και δημιουργικές στιγμές σε αυτό το σχολείο με υγεία!

Όταν εγκαινιάζεται ένα νέο σχολείο, καλύπτει μία επιτακτική ανάγκη της κοινωνίας, η οποία συνήθως έχει ταλαιπωρήσει για χρόνια τους πολίτες.

Όμως τα σχολεία δεν είναι μόνο τα θρανία και οι τοίχοι, είναι κυρίως οι άνθρωποι, δηλαδή οι εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί είναι αυτοί που με την αγάπη και το μεράκι τους, θα δώσουν τα πολύτιμα εφόδια και τις ομορφότερες εμπειρίες στα παιδιά μας.

Το Υπουργείο λοιπόν οφείλει να μεριμνά εγκαίρως ώστε τα σχολεία μας να είναι επαρκώς στελεχωμένα και να παρέχει στους εκπαιδευτικούς τα απαραίτητα για να επιτελούν ορθά το έργο τους.”

Κωνσταντίνα Αδάμου

Κωνσταντίνα Αδάμου – Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

#σχολεία

#νηπιαγωγείο