Ημερομηνία

Share:

Η Κωνσταντίνα Αδάμου στο 20ο Pharma Point

Σχετικά

Το “παρών” έδωσε η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κωνασταντίνα Αδάμου, στις εργασίες του επετειακού 20ου PHARMA point, της μεγαλύτερης φαρμακευτικής διοργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα, που συμπλήρωσε φέτος είκοσι χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς στη φαρμακευτική αγορά. Η κυρία Αδάμου παρέστη προσκεκλημένη του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιου Ευγενίδη και απεύθυνε χαιρετισμό στο συνέδριο.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2021, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνδέσμου ΕΦΕΧ.

Το PHARMA point με τη συμμετοχή 2.700 συνέδρων και 79 εταιρειών αποτέλεσε σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο φαρμακευτικό χώρο. Κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν «PHARMA point: 20 χρόνια στην πρώτη γραμμή!». Το «παρών» επίσης έδωσαν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί και επιστήμονες από το χώρο της υγείας και του φαρμάκου.

“Η αξία και η προσφορά των φαρμακοποιών έγινε περισσότερο ορατή και αντιληπτή στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, όταν επί 2,5 χρόνια βοηθούσαν και έσωζαν χιλιάδες συνανθρώπους μας, όταν το #κράτος ήταν απόν.

Η Κυβέρνηση οφείλει να στηρίζει εμπράκτως τους φαρμακοποιούς, οι οποίοι βιώνουν τις δυσκολίες του ελεύθερου επαγγελματία, αλλά εξακολουθούν αδιάκοπα να επιτελούν κοινωνικό έργο.

Λέμε ΣΤΟΠ στην υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα σε υψηλού επιπέδου παροχές υγειας! Οι υψηλές παροχές υγείας είναι δικαίωμα όλων!”

Κωνσταντίνα Αδάμου

#κωνσταντινα_αδάμου

#αδαμου

#αδαμου_πασοκ

#βουλευτής

#pharma_point

#pharmacy

#βελλίδειοσυνεδριακόκέντρο

#φαρμακοποιοί

#konstantina_adamou