Ημερομηνία

Share:

Η Κωνσταντίνα Αδάμου στην 29η Agrotica

Σχετικά

Επίσκεψη στην 29η #agrotica πραγματοποίησε η Βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κυρία Κωνσταντίνα Αδάμου μαζί με τον Γραμματέα του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και με άλλα στελέχη, στα περίπτερα του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο οποίο διεξάγεται η Agrotica 2022. Κατά την επίσκεψη τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν με τους αγρότες και επαγγελματίες του κλάδου και συζήτησαν τα προβλήματα που μαστίζουν τον πρωτογενή τομέα με πρώτο και κύριο το ενεργειακό κόστος που είναι πλέον τεράστιο και δυσβάστακτο για την παραγωγή.

Η φετινή #agrotica πραγματοποιείται έπειτα από 2 χρόνια σε μία περίοδο αιχμής για τους αγρότες καθώς η ενεργειακή κρίση κτυπά τον αγροτικό τομέα και ωθεί τις τιμές υψηλότερα. Το μήνυμα που εξέπεμψαν τα στελέχη ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί δίπλα στον κάθε αγρότη.

“Οι προτάσεις που έχουμε καταθέσει επανειλημμένα και αφορούν τη στήριξη των αγροτών μέσω της μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, μέσω των γενναίων επιδοτήσεις στα λιπάσματα, στα φυτοφάρμακα και στις ζωοτροφές αλλά και με τις ενεργειακές κοινότητες αγροτών, κτηνοτρόφων και μεταποιητών δεν εισακούονται από την κυβέρνηση.

“Εμείς, ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θεωρούμε πολύ σημαντικό τον αγροτικό τομέα, στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε νέα καινοτομία και συμβάλλουμε με πραγματικά μεταρρυθμιστικές τροπολογίες στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα βάζοντας στο επίκεντρο τον αγρότη και εν τέλει τον κάθε καταναλωτή.”

Κωνσταντίνα Αδάμου

#κωνσταντινα_αδαμου

#αδαμου

#πασοκ

#agrotica

#αγροδιατροφή

#πρωτογενήςτομέας

#αγρότες