Ημερομηνία

Share:

Η Κωνσταντίνα Αδάμου με τον Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της Περαίας και τους εμπορικούς δρόμους της Θέρμης

Σχετικά

Σε περιοδεία σε περιοχές της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης βρέθηκε στις 18/7 η Βουλευτής της Β´ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Κωνσταντίνα Αδάμου, με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο, εκλεγμένους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στελέχη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Β’ Θεσσαλονίκης και μέλη των Τοπικών Οργανώσεων και Συντονιστικών Γραφείων Θεσσαλονίκης. 

Το πρωί της Δευτέρας το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της Περαίας, όπου η βουλευτής, ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με πολίτες, εμπόρους, παραγωγούς και καταστηματάρχες για τις διαστάσεις που έχει πάρει η ανεξέλεγκτη ακρίβεια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα ενημέρωσαν για τις ρεαλιστικές λύσεις που προτείνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ώστε να μπει φρένο στο ράλι των τιμών.

Η κ. Αδάμου ως βουλευτής της περιοχής, γνωστοποίησε με επιτόπια αυτοψία στον Γραμματέα του κόμματος τα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο  στο Δημαρχείο της Θέρμης, όπου συνομίλησαν εκτενώς για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου, αλλά και της Αυτοδιοίκησης. 

Ακολούθησε περίπατος στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Θέρμης και συζητήσεις με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχή.

Η κ. Αδάμου δήλωσε: «Κοινός παρονομαστής στις επαφές με τον απλό κόσμο είναι το αίτημα να υπάρξουν άμεσα λύσεις που θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά που γονατίζουν από το βάρος των αυξήσεων. Ενώ η κοινωνία μαστίζεται από την ακρίβεια, η Κυβέρνηση κάνει επιδοματική πολιτική με τα έσοδα από την υπεραπόδοση των φόρων. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανταποκρινόμενο στις επείγουσες ανάγκες, προτείνει άμεσα εφαρμόσιμες ρεαλιστικές λύσεις που μπορούν να καλυτερεύσουν την καθημερινότητα του λαού. Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους πολίτες, για τους πολίτες.»