Ημερομηνία

Share:

Βράβευση μαθητών και μαθητριών του Δήμου Θερμαϊκού στην Περαία

Σχετικά

Στην Περαία στο αμφιθέατρο Κ.Α.Π.Π.Α. βρέθηκε η Αδάμου Κωνσταντίνα Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για την βράβευση αριστούχων ή διακριθέντων μαθητών/τριών του Δήμου Θερμαϊκού για το σχ. Έτος 2021-22.

Την όμορφη εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η εφηβική μπάντα “Τα Κρούσματα” του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού Ενημέρωσης και Υποστήριξης Εφήβων και των Οικογενειών τους.

“Μαζί με τα παιδιά αυτά βραβεύουμε και τους γονείς και οι οικογένειές τους, που στάθηκαν στην επίπονη αυτή προσπάθεια των παιδιών τους.

Συγχαρητήρια σε όλους, ανεξαιρέτως, τους μαθητές και τις μαθήτριες, γιατί πιο σημαντικό είναι η πρόοδος που χαράσσει ο καθένας ξεχωριστά, καθώς δεν έχουμε όλοι το ίδιο σημείο αφετηρίας!

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν!

Συγχαρητήρια και στους γονείς, γιατί αποτελούν τους πρώτους δασκάλους των παιδιών.

Δίνω συγχαρητήρια παράλληλα και σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Ταυτόχρονα πρέπει να θυμόμαστε ότι, λόγω των κοινωνικών ανισοτήτων που τα τελευταία χρόνια διευρύνθηκαν δραματικά, δεν δίνονται οι ίδιες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιστρέψουμε αυτή την πορεία και σε αυτή την προσπάθεια είμαι ταγμένη.

Δυστυχώς η διαδικασία των Πανελληνίων έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ βάρβαρο αγώνα που καταπονεί υπέρμετρα τα παιδιά μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει, με θεσμικές παρεμβάσεις που θα μειώσουν αυτή την πίεση, η οποία παράλληλα έχει και σοβαρή οικονομική διάσταση για τις οικογένειές τους.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον Εθελοντικό Συμβουλευτικό Σταθμό Ενημέρωσης και Υποστήριξης Εφήβων και των Οικογενειών τους για το σημαντικότατο έργο που επιτελεί στην περιοχή. Τους στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις!

Χαρήκαμε πραγματικά την μουσική παράσταση της εφηβικής μπάντας «Τα Κρούσματα» του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού.”

Κωνσταντίνα Αδάμου