Ημερομηνία

Share:

Στο 7ο Panorama Charity Fun Run

Σχετικά

Στο Πανόραμα για το 7ο Panorama Charity Fun Run βρέθηκε η Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Αδάμου Κωνσταντίνα.

Η κυρία Αδάμου παρακολούθησε τους αγώνες των 10, των 5 και των 2 χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του αθλητικού θεσμού ο οποίος διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον αθλητικό σύλλογο «Λέοντες» Πανοράματος. Η βουλευτής χειροκρότησε μαζί με εκατοντάδες πολίτες, μαθητές, φοιτητές, οικογένειες με τα παιδιά εμψυχώνοντας αυτούς που έτρεξαν με έναν κοινό σκοπό: Να μετατρέψουν τα χιλιόμετρα σε προσφορά αγάπης για όσους το έχουν πραγματική ανάγκη, καθώς τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος η «Λάμψη», του συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Αντηρίδα» και του οικοτροφείου για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα «Αριάδνη ΙΙ». Επίσης η κυρία Αδάμου συμμετείχε στην απονομή 3 μεταλλείων, βραβείων και το κύπελλο στην κατηγορία γυναικών 10χλμ.

“Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Συγχαρητήρια στους μεγάλους και μικρούς δρομείς και σε όλους όσοι συνετέλεσαν για να διεξαχθεί η μεγάλη αυτή διοργάνωση που έχει καλό σκοπό και που αναδεικνύει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά!

Μέσα από την αλληλεγγύη φωτίζεται ο κόσμος μας και μέσα από τον αθλητισμό κερδίζουμε τη ζωή!

Και του χρόνου με υγεία!”

Κωνσταντίνα Αδάμου

#πανόραμα#panorama#panorama_charity_fun_run

#αδαμου#αδαμου_βουλευτης#αδαμου_πασοκ

#πασοκ_κινημα_αλλαγης#πασοκ#βουλευτης#κωνσταντινα_αδαμου#πολιτες#νεα_γενια