Ημερομηνία

Share:

Εκδήλωση του Ιδεολογικού Δικτύου Ελλήνων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (Ι.Δ.Ε.Ε.Σ.)

Σχετικά

Η κ. Αδάμου συμμετείχε στην εκδήλωση του Ιδεολογικού Δικτύου Ελλήνων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (Ι.Δ.Ε.Ε.Σ.) που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκαν οι λύσεις που μπορεί να δώσει η #Σοσιαλδημοκρατία στις συνεχείς κρίσεις που βιώνουν οι πολίτες.

Μόνο η σοσιαλδημοκρατία μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες από το οικονομικό τσουνάμι το οποίο έρχεται. Ο ελιτισμός και ο συντηρητισμός της νέας Δημοκρατίας καθώς και η δημαγωγία του ΣυΡιζΑ έχουν αποδειχθεί καταστροφικές για την κοινωνία και την Ελλάδα. Οι πολιτικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με γνώμονα το συμφέρον και την προστασία της κοινωνίας, και ειδικότερα των ευάλωτων, μη προνομιούχων ομάδων.

Εμείς αυτό που πρεσβεύουμε είναι τον επαναπροσδιορισμό της πολιτικής, τη στήριξη της Κοινωνίας και της μεσαίας τάξης και την αναγέννηση της Ελλάδας.

Η #νέα_γενιά αυτό που επιδιώκουμε είναι είναι να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι. Μια Ελλάδα που θα αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή. Που θα παράγει, που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, θα πρωτοστατεί και θα διεκδικεί. Έναν ρόλο αντάξιο της μακράς και λαμπρής ιστορίας της πατρίδας μας.

#mazi_mprosta με δόγμα τη Δημοκρατία, την ποιοτική Πολιτική και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, με επίκεντρο την Κοινωνία και τον Πολίτη, απέναντι στη δυναστική κυριαρχία των ανεξέλεγκτων αγορών και του αχαλίνωτου κέρδους.

#Κωνσταντίνα_Αδάμου

#ΠΑΣΟΚ#Κίνημα_Αλλαγής

#Δύναμη_Ελπίδας

#Από_την_Κοινωνία_για_την_Κοινωνία